Българска кухня - избери подходящата механа
ZAVEDENIA.BG TOP 20
БЪЛГАРСКА КУХНЯ
За любителите на родната кухня, битовия стил и националния дух! Тук може да намерите някои от най-добрите механи, предлагащи традиционни ястия и незабравими преживявания.

Гозби - радва ли ни десетилетия наред, атмосфера - която ни сплотява и гарантирано положително настроение. Това са само част по предимствата на българската механа.

Новини

ПЕРА ЖДЕРА И ПОХАПВАНЕТО ВКЪЩИ

За тези, които желаят доставка на сръбска скара по домовете имаме добри новини! В квартал Красно село (София) отворихме малък обект, който е под наше попечителство и там предлагаме част от кухнята на Котилото с възможност за доставка по домовете. \'Капанчето\' сме го нарекли ПЕРА ЖДЕРА и в него можете да опитате всички специалитети от сръбската ни скара, както и някои от най-вкусните ни салати и разядки.

Колегите от BGMENU се грижат поръчките ви да пристигат навреме, топли и вкусни. Ето от тук можете да поръчате директно за всеки адрес в гр. София: ПОРЪЧАЙ ОТ ПЕРА ЖДЕРА»

Добър апетит!

Механи | Механи в София, Пловдив и Варна, новини | Кои сме ние? | Drink and Drive | Сватбена фотография
Механи в София, Пловдив и Варна е сайт, който Ви предоставя актуална информация за заведения, предлагащи българска традиционна кухня, жива музика сред битова атмосфера, в София, Пловдив и Варна. Всички механи са предоставени от Zavedenia.bg.

Този сайт се поддържа от