Българска кухня - избери подходящата механа
ZAVEDENIA.BG TOP 20
БЪЛГАРСКА КУХНЯ
За любителите на родната кухня, битовия стил и националния дух! Тук може да намерите някои от най-добрите механи, предлагащи традиционни ястия и незабравими преживявания.

Гозби - радва ли ни десетилетия наред, атмосфера - която ни сплотява и гарантирано положително настроение. Това са само част по предимствата на българската механа.
Механа Велико Търново
Адрес: Лозенец, ул. Миджур 39 София Bulgaria

Отворено: 10:00 - 00:00
Телефон: 0879606717

В сърцето на Лозенец Ви очаква механа \"Велико Търново\" изцяло обзаведена в битов стил. В нея Вие ще можете да се насладите на топъл уют,създаден от българските традиции. Майстора ще приготви за Вас разнообразни вкусни ястия,които в комбинация с доброто българско вино или ракия, ще направят вечерта Ви още по-приятна. Освежената ни и прохладна градина предразполага към приятни семейни вечери или сбирка с приятели Заведението предлага ОБЕДНО МЕНЮ, обогатено с пакети и мини пакети, различни ястия всеки ден и за всеки джоб! Гостоприемството и прясно сготвената вкусна храна са нашите отличителни черти.

Механа Велико Търново e механа в София. Тя се намира в квартал Лозенец. Точният адрес на Механа Велико Търново е ул. Миджур 39. За да се свържете с него може да се обадите на 0879606717. Ако информацията за Механа Велико Търново е невярна или непълна, моля свържете се с нас на посочените телефони в секция Контакти.

Механи | Механи в София, Пловдив и Варна, новини | Кои сме ние? | Drink and Drive | Сватбена фотография
Механи в София, Пловдив и Варна е сайт, който Ви предоставя актуална информация за заведения, предлагащи българска традиционна кухня, жива музика сред битова атмосфера, в София, Пловдив и Варна. Всички механи са предоставени от Zavedenia.bg.

Този сайт се поддържа от