Българска кухня - избери подходящата механа
ZAVEDENIA.BG TOP 20
БЪЛГАРСКА КУХНЯ
За любителите на родната кухня, битовия стил и националния дух! Тук може да намерите някои от най-добрите механи, предлагащи традиционни ястия и незабравими преживявания.

Гозби - радва ли ни десетилетия наред, атмосфера - която ни сплотява и гарантирано положително настроение. Това са само част по предимствата на българската механа.
Чорбаджи Марко - Люлин
Адрес: Люлин, Люлин 9, Цветница 5 София Bulgaria

Отворено: 12-24
Телефон: 0897877610;029271895
http://chorbadjimarko.com

Кой не знае Крали Марко! Кой не е чувал за ресторанти Чорбаджи Марко! Кой не е бил в техните за гости салони, на които им се радваха вече милиони... И знайте, че в това няма никаква уловка. В тях ще усетите традиционната българска битова обстановка. Кой не е видял техните зимна и лятна градини, които не са от тази година. Настроението Ви изобщо не се поклаща, kогато край Вас чуете шумът на водата течаща... Всичко това много добре си съвпада, щом усетите пръските на водопада. Сред дървета и зеленина обградени, ще бъдете още повече доволни и засмени. За да бъде вашата почивка приятна, а не кратка – разполагаме с детска площадка. И не е случайно важното съвпадение, защото имаме собствен паркинг на ваше разположение. Освен това чуйте музиката жива и певицата ни талантлива. А всеки вторник, макар и епизодично – чуйте нещо по-различно: За вашето настроение и добър тон Свири маестро Васко на акордеон.

Снимки от Чорбаджи Марко - Люлин
Чорбаджи Марко - Люлин e механа в София. Тя се намира в квартал Люлин. Точният адрес на Чорбаджи Марко - Люлин е Люлин 9, Цветница 5. За да се свържете с него може да се обадите на 0897877610;029271895. Ако информацията за Чорбаджи Марко - Люлин е невярна или непълна, моля свържете се с нас на посочените телефони в секция Контакти.

Механи | Механи в София, Пловдив и Варна, новини | Кои сме ние? | Drink and Drive | Сватбена фотография
Механи в София, Пловдив и Варна е сайт, който Ви предоставя актуална информация за заведения, предлагащи българска традиционна кухня, жива музика сред битова атмосфера, в София, Пловдив и Варна. Всички механи са предоставени от Zavedenia.bg.

Този сайт се поддържа от